top of page
GekkoCompass logo
Gekkoeye 360

360° VET MED IN THE BLINK OF AN EYE.

ELÄINLÄÄKÄREIDEN KEHITTÄMÄ DIGITAALINEN DIAGNOSTIIKKA- JA HOITOTYÖKALU ELÄINLÄÄKÄREILLE

OIREET. DIAGNOOSIT. HOIDOT.

Kirja 1 ja potterit jee

Kirja 1 ja kaunis kevät

Kirja 1 ja kaunis kevät

HYVÄ ELÄINLÄÄKETIETEEN AMMATTILAINEN

GekkoCompass yhdistää eläinlääketieteen kirjallisuuden algoritmiin, joka muodostaa differentiaalidiagnoosien listauksen, näyttää niihin liittyvät oireet ja kertoo suositushoidot. GekkoCompass toimii verkossa ja on kuin interaktiivinen kirjasto, joka avustaa diagnostiikassa missä ja milloin tahansa. Käytä GekkoCompassia, kun haluat olla varma, että yhdistät löydöksesi oikeisiin sairauksiin ja valitset juuri sen oikean hoidon.​

Eläinlääkäreille ja eläinlääkäriopiskelijoille kaikkialle maailmassa.​

GekkoCompassissa on mahdollisuus myös hakea lisätietoa sairauksista muun muassa sairaudelle alttiiden rotujen, sairauksien kohde-elinten ja signaloinnin perusteella sekä laskea tarvittavat lääke-annokset.

Pystytkö nimeämään 40 sairautta tai tilaa, jotka voivat aiheuttaa nonregeneratiivista anemiaa koiralle?

Pystytkö muistamaan yli 150 oiretta tai tutkimuslöydöstä liittyen koiran kilpirauhasen vajaatoimintaan?

KÄYTTÄJÄKOKEMUS

"I have been able to use GekkoCompass for many cases to help understand them better. I found the asthma/bronchitis work up and treatment plan to be incredibly helpful in creating a treatment plan for an asthmatic cat- nice to know there are several options and what to look for going forward. I also found GekkoCompass helpful in thinking about differentials for an anorexic, vomiting bobcat with elevated liver enzymes. Treating it like a very big cat with supportive care and hoping to rule out toxin exposure and leptospirosis. I am glad internal med was the first module provided because there are numerous differentials to think about and ways to go about diagnosing and treating."

"I still love the Gekko Vet disease break down with information about the disease and treatment options. This will be a literal life saver, I am sure. I love that there are several to choose from since there is no one-size fits all in medicine. "

 

- Kristy Herman, DVM, USA

Acute Surgical Abdomen - GDV, Diaphragmatic & Hemoabdomen Hernia

Panelists:

  • Elisa Mazzaferro  MS, DVM, PhD, DACVECC - Cornell University, USA 

  • Nigel Campbell     BVetMed, PhD, DACVIM, DACVAA, DECVAA,  MRCVS - Dick White Referrals, UK

  • Jean Philippe Billet    Dr.vét., Cert SAS, DECVS, MRCVS - Centre Hospitalier Vétérinaire, France

Language: English

Date: 16.06.2022

Time:

  • 1PM - 4 PM EST (New York)

  • 6PM - 9PM GMT (London)

  • 7PM - 10 PM CET (Paris)

  • 3AM - 6AM AEST (Sydney) (17.06.2022)

Further information, prices and registration in the link below

https://www.vetpd.com/courses/course-details/panel-discussion-acute-surgical-abdomen-us

bottom of page